40003, Ukraine
Sumy, Kharkivska str., p/o 12
Sumy, Kharkivska str., p/o 12
Commercial service
+38 (0542) 67-42-14
+38 (0542) 67-42-14
Request sent
Expect an answer!
Блідий колір шкіри, сухе волосся та ламкі нігті можуть свідчити про недостачу вітамінів в організмі. Потрібно терміново все відновлювати. І тут ти хапаєшся за голову. Адже на вулиці зима, а не літо.
Які продукти можуть врятувати ситуацію?
Мандарин має вітаміни групи А, С, К та Р. Фрукт насичений калієм, фосфором, натрієм, кальцієм, залізом та магнієм. Ці цитрусові не лише підвищать апетит, але й зміцнять імунну систему та нормалізують обмін речовин у вашому організмі.
Лимон. Із усіх цитрусових, лимон – найкращий помічник під час хвороб. Його додають не лише в чай, але й в салати, десерти, рибу та соуси. Фрукт насичений вітамінами Р, В1, В2, А та D. Також він містить клітковину, кальцій, магній, калій та залізо. Споживання в їжу лимону здатне покращити ваше травлення, стан шкіри та волосся, а також очищує кров.
Хурма. Містить вітаміни групи А, С та Р. Фрукт багатий магнієм, кальцієм, фосфором та залізом. Окрім того, хурма насичена білками, вуглеводами, водою та органічними кислотами. Також в ній присутні глюкоза та фруктоза. Тому фрукт не радять вживати при діабеті. Хурма здатна покращити роботу серцево-судинної системи, нирок, покращує травлення та захищає від раку.
Імбир. Цей коренеплід не всім буде до смаку. Проте користь від цього продукту ні з чим не зрівняється. Імбир насичений вітамінами групи А та В, містить у своєму складі кальцій, магній, цинк та фосфор. Вживання цього продукту дозволить покращити роботу імунної системи, зменшить запальні процеси, підвищить обмін речовин та навіть допоможе для схуднення.
Сухофрукти. Насичені вітамінами А, В1, В2, РР, калієм, йодом, магнієм, міддю та залізом. Вони здатні покращити роботу травної, дихальної, серцево-судинної системи та колір шкіри.
Волоський горіх. Містить вітаміни групи С, В та Е, насичений такими мікроелементами як магній, залізо та фосфор. Незвична форма горіха вже сама натякає нам про те, що він чудово впливає на роботу мозку. Також покращує травлення та зміцнює імунну систему.
Капуста. Прекрасне джерело білка. Взимку варто вживати морську та квашену капусту. Вона багата на каротин, вітаміни С, А та В та корисна для нервової й імунної системи. Брюсельська капуста також насичена вітамінами груп В, С, РР, калієм, натрієм, залізом та йодом. Вона здатна покращити травлення та нормалізувати артеріальний тиск.
Білокачанна капуста стане чудовим захисником від туберкульозної палички та стафілококу.
Бобові. Квасоля, горох та сочевиця є чудовим джерелом вітамінів та корисних речовин взимку. Вони багаті на фолієву кислоту, амінокислоти, кальцій, калій та залізо. Також містять вітаміни групи С та провітамін А. Бобові покращують травлення та виводять токсини з організму.