40003, Україна
м. Суми, вул. Харківська, п/в 12
м. Суми, вул. Харківська, п/в 12
Комерційна служба
+38 (0542) 67-42-14
+38 (0542) 67-42-14
Заявку відправлено
Чекайте відповідь!
Тепла осінь дала змогу вдосталь насолодитися приємною погодою та зібрати щедрий врожай у грибний сезон. Серед хіміків – багато шанувальників «тихого полювання», та і як можна втриматися від прогулянок осіннім лісом, що вабить мальовничою палітрою, неповторним ароматом та прихованими грибними скарбами
Марія ГОРДІЄНКО (ЦВТК), розповідає, що в ліс цієї осені їздили часто – як тільки з’являвся вільний час. Вдалося погостювати не лише у лісах Сумщини, відвідали і Черкащину.
Рекорд цьогорічного грибного сезону – 11 відер опеньок. До кошику потрапляли й інші гриби – боровички, маслюки, грузді тощо. Дари лісу господиня і консервує, і морозить, і сушить, щоб взимку було приємно та смачно згадати про теплі лісові прогулянки.
Олександр ДЮБЧЕНКО (електроцех) успішно завітав до лісів Лебединщини, де на нього чекали білі гриби, польські та маслюки. Не менш вдалою була поїздка у Червону Діброву та Зацарне. Ці села мають добру славу серед любителів тихого полювання. Грибний улов порадував око та побалував смакові рецептори.
Складові: 3 великих білих гриба, 1 цибулина,
3 ст. л. сметани 20%, 1 ст. л. борошна,
100 г сиру, 2 ст.л. олії, сіль перець
Рецепт приготування: Гриби вимити й обсушити. Нарізати скибочками. Обсмажити на рослинній олії і дрібно нарізаною цибулею. Сметану підігріти, посолити і додати борошно. Варити до загустіння. Гриби викласти в форми, залити сметанним соусом. Посипати тертим сиром. Запекти в розігрітій до 200 оС духовці 7-10 хвилин. Подавати гарячим.